VijestiScena

Singlom “Gdje su stali vlakovi” Leo najavljuje sedmi studijski album!

Glazbenik koji je tiho i nenametljivo desetljećima prisutan u radijskom eteru, a njegove pjesme žive u srcima brojnih obožavatelja, ovih dana pripremio je dvostruko iznenađenje.


Nakon što nas je nedavno razveselio spotom za skladbu Ti me ostavljaš, Leo predstavlju novu pjesmu i video spot Gdje su stali vlakovi, kojim ujedno najavljuje i svoj sedmi po redu studijski album, pod naslovom U dobrim rukama, u izdanju Hit Recordsa.

“Gdje su stali vlakovi”, rezultat je suradnje sa ekipom koja je radila na mjuziklu “Most”, koja je krenula prošle godine, kazao je ovom prigodom Leo:

Konkretno, razgovarajući sa Emirom Kulenovićem, došli smo do toga, da on ima zanimljivu pjesmu, te je izrazio želju da je ja otpjevam, odnosno izvodim. To je jedna izuzetno zanimljiva pjesma, glazba je kako sam rekao djelo Emira Kulenovića, na tekst Slavice Lončarić, dok je Aleksandar Valenčić zaslužan za aranžman i produkciju, u svom prepoznatljivom stilu. Mogu reći da sam jako zadovoljan, obzirom da već dugi niz godina pišem i skladam, sam za sebe, ovo je, jedan mali izlet sa nekim drugim autorom. Na kraju je ispala odlična kombinacija, i ponavljam, jako sam zadovoljan kako to zvuči.

Pjesmu prati i prigodni video spot, u skladu sa nazivom pjesme, sniman na napušten djelu pruge između Lupoglava i Labina, u režiji Medvid produkcije.

U konačnici sam sretan, i vjerujem da će se pjesma svidjeti publici, obzirom je malo drugačija od mog uobičajenog rada, tako da jedva čekam prve reakcije, za koje se, kako sam rekao, nadam da će biti dobre.

Uz novu pjesmu, svjetlo dana, u narednim danima ugledati će i Leov novi album, naslovljen po velikom hitu “U dobrim rukama”: “To je po meni jedan prekrasan nosač zvuka, prepun različitih žanrova, koji kada su se skupili na jednom mjesto, zvuče senzacionalno, što će vjerujem prepoznati i publika.”

Dok čekamo novi album, koji će sigurno smo završiti “U dobrim rukama” brojnih obožavatelja, uživajte uz Lea i njegovu novu uspješnicu Gdje su stali vlakovi!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close