Scena

Silente će biti predgrupa Bajagi i Instruktorima na prvom Tulumu

Dubrovački Silente pridružuju se Bajagi I Instruktorima na prvom zagrebačkom izdanju Tuluma u Domu sportova 24. listopada.


Vlasnici trenutno najprodavanijeg domaćeg albuma, “Neće rijeka zrakom teći”, i najmlađi bend koji je uspio napuniti dvije Tvornice kulture zaredom pojačali su već izuzetno jak subotnji program Tuluma.

Silente su u protekle dvije godine od pop rock senzacije došli do statusa jednog u najjačih i najtraženijih hrvatskih bendova, a sve sa samo dva objavljena albuma. Debi “Lovac na čudesa” iznjedrio je velike hitove “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom”, a istim putem nastavio je nasljednik “Neće rijeka zrakom teći” s istoimenim singlom, pobjedničkom pjesmom Zagrebačkog festivala “Čudna ili čudesna” te još pregršt novih potencijalnih uspješnica.

Dodavanje Silentea na line up zagrebačkog Tuluma veliko je priznanje za ovaj mladi bend čija fan baza je već sad toliko jaka da može samostalno krenuti na naše najveće koncertne prostore.

Uz Bajagu i Instruktore te Silente na Tulumu će nastupiti još jedan izvođač koji će biti objavljen sredinom srpnja. U prodaji se nalaze ulaznice po cijeni od 80 kn sve do 30. svibnja. Od 1. lipnja do 23. listopada cijena im se penje na 90 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 110 kn.

Zagrebački Tulum organzira LAA.

Prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr 

Tekst: metro-portal

Foto: YouTube

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close