Sport

Rijekom se zaorila Vila Velebita!

U subotu 17. svibnja održana je prva epizoda jubilarne 10. Ličke noći Studentskog Zbora Gacke. To je ujedno i prvo nama poznato okupljanje mladih Ličana u Rijeci, ovaj put u noćnom klubu Boa.

Na prvoj riječkoj Ličkoj noći goste je zabavljao tamburaški sastav Baruffa uz pomoć DJ Vrxx-a iz Gospića. Čulo se tu mnogo ličkih stihova a na samom vrhuncu večeri Rijekom se gromoglasno zaorila i Vila Velebita. Mnogobrojni gosti i večernji šetači po riječkom Korzu ostali su ugodno iznenađeni organizacijom te domaćom ličkom šljivovicom i izvornim ličkim nošnjama. Najbolji dokaz uspješnosti večeri svakako je bio klub ispunjen Ličanima i nabijen samo pozitivnom energijom.

Fotografije s Ličke možete očekivati na facebook stranici Studentskog Zbora Gacke a nakon nadmašenih svih riječkih očekivanja, Lička noć u srijedu će protresti Zagreb. Vidimo se!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close