KolumneLifestyle

REZULTATI ANKETE: “Što mislite o promjenama na portalu likaclub.eu?”

Kroz posljednih nekoliko mjeseci uveli smo puno promjena čija je svrha bila poboljšanje kvalitete portala. Porastom broja čitatelja, smatramo da smo napravili odličan posao. Rezultati ankete potvrda su našeg rada.


Proveli smo dvotjednu anketu kako bismo potvrdili svoje pretpostavke. Donosimo vam rezultate koji su nas pozitivno iznenadili. Vi, naši čitatelji, dali ste nam podršku i bez vas ne bismo ovoliko napredovali.

Ponudili smo vam 4 moguća odgovora i ovako ste glasovali:

1. Sviđa mi se – 49%

2. Ne sviđa mi se – 5%

3. Svejedno mi je – 4%

4. Super ste – 42%

Oduševljeni smo vašim odgovorima i drago nam je što vam se promjene sviđaju. Nastavit ćemo s radom i trudom te se nadamo da ćemo zadovoljiti vaša očekivanja. Svi komentari su poželjni i dobrodošli kako bismo znali kakve vas informacije zanimaju, gdje griješimo, što očekujete, s čime trebamo nastaviti jednakim smjerom i slično. Svaka kritika je kontruktivna i bit će upotrijebljena kao pozitivno upozoravanje na eventualne greške. Zahvaljujemo na pohvalama i drago nam je što ste upravo vi naš čitatelj. Cijenimo vašu vjernost, pratite nas i dalje.

Vaša redakcija Lika Cluba!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close