KarijeraIzdvojeno

Priprema se prvo ličko poslovno druženje. Objavljen datum i lokacija

U ORGANIZACIJI STUDENTSKOG ZBORA GACKE

Jedina lička studentska udruga s više od 10 godina tradicije iza sebe, organizira novo događanje


Studentski zbor Gacke u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine organizira prvi Lički networking u baru jednog ličkog poduzetnika, Jellyfish In Space, Martićeva ulica 71, Zagreb s početkom u 20.00 sati.

Lički networking okuplja poduzetnike i zainteresirane ljude koji su podrijetlom iz Ličko-senjske županije.  Cilj networkinga je predstavljanje i poslovno povezivanje Ličana s Ličkim poduzetnicima koju djeluju na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Odlučili smo se na ovo na poticaj Nikole Starčevića, trenera hrvačke reprezentacije i člana Udruge Ličana Vile Velebita. Nikola je odlično primijetio, Ličani su uglavnom individualci, vuci samotnjaci. Zajedničkim trudom možemo puno više postići nego individualno. Rezultat toga je prvo ovakvo druženje na kojem ćemo čuti čime se sve Ličani u Zagrebu bave te kako si možemo međusobno pomoći – kaže Bruno Ćutić iz Studentskog Zbora Gacke.

Studentski zbor Gacke poziva sve zainteresirane poduzetnike i Ličane koji se nalaze na području grada Zagreba i Zagrebačke županije da sudjeluju na prvom Ličkom networkingu.

Iz Udruge još naglašavaju:

U četvrtak 2. srpnja doći ćete u društvo ličkih sportaša, poduzetnika, ljudi raznih zanimanja i željnih osobnog razvoja. Čuli smo mnogo puta kako je Lika neiskorišten potencijal, rasadnik talenata i složit ćete se da je pravo vrijeme za ovakvo druženje. Kad ste došli u ovo specifično ličko društvo, stvorit ćete nova poznanstva, prijateljstva i poslovne suradnje, čemu je glavni cilj RAZVOJ LIKE i LIČANA.

Kao što kažu, pripremite vizitke i posjetite ovo događanje, a više informacija pronađite na Facebook eventu ovdje. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: SZG

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close