Grad ZagrebTurizam

PREKRASNO! Festival svjetla u Zagrebu preselio na Gornji grad

Festival svjetla u četiri dana okupio je mnoštvo, a mamio je i uzdahe oduševljenja


U Zagrebu se ovog ožujka prvi puta održavao Festival svjetla. Ovo je prvi ovakav festival u Hrvatskoj, ali i ovom djelu Europe. To je rezultiralo posjećenosti ne samo Hrvata, već i zainteresiranih s čitavog Balkana. Ovakvim jednim festivalom stali smo uz rame velikim svjetskim gradovima poput Amsterdama, Berlina ili Helsinkija.

Četverodnevni festival ukrasio je već ionako široku ponudu festivala u Hrvatskoj, ali ju i dodatno začinio. Posjetitelji su mogli uživati u audiovizualnim instalacijama koje su mogli pogledati čak na sedam lokacija u Zagrebu. Atraktivne svjetlosne projekcije kod mnogih su mamile uzdahe oduševljenja, a gužve su kroz sva četiri dana bile velike. Bazična namjera leži u tome da jedan ovakav festival u Hrvatskoj postane podoban turistički proizvod, a hoće li u tome uspjeti? Ostaje nam vidjeti!

Pogledajte što smo zabilježili za vas.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close