Grad ZagrebTurizam

PREKRASNO! Festival svjetla u Zagrebu preselio na Gornji grad

Festival svjetla u četiri dana okupio je mnoštvo, a mamio je i uzdahe oduševljenja


U Zagrebu se ovog ožujka prvi puta održavao Festival svjetla. Ovo je prvi ovakav festival u Hrvatskoj, ali i ovom djelu Europe. To je rezultiralo posjećenosti ne samo Hrvata, već i zainteresiranih s čitavog Balkana. Ovakvim jednim festivalom stali smo uz rame velikim svjetskim gradovima poput Amsterdama, Berlina ili Helsinkija.

Četverodnevni festival ukrasio je već ionako široku ponudu festivala u Hrvatskoj, ali ju i dodatno začinio. Posjetitelji su mogli uživati u audiovizualnim instalacijama koje su mogli pogledati čak na sedam lokacija u Zagrebu. Atraktivne svjetlosne projekcije kod mnogih su mamile uzdahe oduševljenja, a gužve su kroz sva četiri dana bile velike. Bazična namjera leži u tome da jedan ovakav festival u Hrvatskoj postane podoban turistički proizvod, a hoće li u tome uspjeti? Ostaje nam vidjeti!

Pogledajte što smo zabilježili za vas.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close