Grad ZagrebLifestyle

PREDIVNA GESTA Zagrebačka pekarnica besplatno dijeli kruh

Na taj potez odlučili su se zbog trenutačne situacije u kojoj se građani nalaze.


Pekara na zagrebačkoj Trešnjevci dijelit će kruh svima onima koji se ne mogu vratiti u svoje stanove i kuće nakon potresa, ali i starijima i nemoćnima.

“Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađana pogođenih trenutnom situacijom od sutra ćemo u Bread Clubu 1 u Trakošćanskoj 42 postaviti kolica s kojih se možete poslužiti besplatnim kruhom ako se niste u mogućnosti vratiti svojim domovima ili želite odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama.

Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći, ali dat ćemo najviše od sebe što možemo! Također, pozivamo i udruge koje su u potrebi da nam se jave kako bismo kruh dopremili do onih kojima je najpotrebniji. Budite i dalje odgovorni, pazite jedni na druge i ostanite doma”, stoji u objavi na Facebooku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close