VijestiTech

Pokemon GO: Hvatanje Pokemona u stvarnom svijetu

Pokemon GO je AR igra (augmented-reality) koju je tvrtka Niantic stvorila za iOS i Android uređaje, a igračima omogućuje da se bore, hvataju, treniraju i trguju Pokemonima u “pravom svijetu”.


Naravno, Pokemone i dalje vidite samo na svom uređaju, ali pojavljuju se u vašoj okolici (to jest, na kartama) i vi ih hvatate nakon što vam igra javi da se Pokemon, primjerice, nalazi u vašem kvartu. Vi na brzaka odjurite tamo i hvatate Meowtha pored kvartovske birtije.

Budući da se sve događa u stvarnom svijetu, pomahnitali igrači počeli su izazivati kaos gdje god su se pojavili. Naravno, Niantic ih je upozorio da poštuju pravila stvarnog svijeta, ali uvijek postoji “oni igrači”. Ulijeću u trgovine, izazivaju kaos u prometu jer hvataju pokemone usred vožnje, istrčavaju na prometnice ili nepažljivo prelaze cestu, zabušavaju na poslu, mnogo se njih ozlijedilo.

Pročitajte više na index.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pokemon GO Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close