VijestiTech

Pokemon GO: Hvatanje Pokemona u stvarnom svijetu

Pokemon GO je AR igra (augmented-reality) koju je tvrtka Niantic stvorila za iOS i Android uređaje, a igračima omogućuje da se bore, hvataju, treniraju i trguju Pokemonima u “pravom svijetu”.


Naravno, Pokemone i dalje vidite samo na svom uređaju, ali pojavljuju se u vašoj okolici (to jest, na kartama) i vi ih hvatate nakon što vam igra javi da se Pokemon, primjerice, nalazi u vašem kvartu. Vi na brzaka odjurite tamo i hvatate Meowtha pored kvartovske birtije.

Budući da se sve događa u stvarnom svijetu, pomahnitali igrači počeli su izazivati kaos gdje god su se pojavili. Naravno, Niantic ih je upozorio da poštuju pravila stvarnog svijeta, ali uvijek postoji “oni igrači”. Ulijeću u trgovine, izazivaju kaos u prometu jer hvataju pokemone usred vožnje, istrčavaju na prometnice ili nepažljivo prelaze cestu, zabušavaju na poslu, mnogo se njih ozlijedilo.

Pročitajte više na index.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pokemon GO Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close