Turizam

Plitviceblog.com – Svježa ideja prenošenja Plitvica na drugačiji način

Facebook stranica plitviceblog.com u samo tjedan dana prikupila je nekoliko stotina fanova. Goran Zrile pokrenuo ju je s ciljem promocije turističke destinacije i pričanja priče Plitvica na drugačiji način.

Sve je krenulo na Facebooku, a planovi idu u smjeru web stranice koja će biti bogata pričama i fotografijama. Facebook stranica vodi se dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Radim na Facebook i web stranici o Plitvicama – s puno fotografija, zanimljivih priča, nepoznatih staza, mogućnostima aktivnosti u Parku i okolici, te eventualno i smještaja. Projekt je tek u početnoj fazi. Fotografije su većinom amaterske, a ovim putem pozivam sve koji dijele doživljaj Plitvica da nam šalju fotografije na Facebook stranicu. S vremenom plan plitviceblog-a je turistička promocija novih lokacija i aktivnosti. – izjavio je Zrile za LIKACLUB.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: plitviceblog

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close