Ličko-senjska županijaNovac

Otočac, Senj, Brinje, Perušić, Plitvice i Vrhovine zajedničkim snagama u izradu Intervencijskog plana

Dana 4. rujna 2020. godine u Vijećnici Grada Otočca održan je radni sastanak na kojem su zajedno sa svojim bliskim suradnicima sudjelovali svi predstavnici jedinica lokalne samouprave koje su obuhvaćene Odlukom o području za koje će se izraditi Intervencijski plan (Grad Otočac i Senj, Općina Brinje, Perušić, Plitvička Jezera i Vrhovine).


Na ovom inicijalnom sastanku, jednoglasno je dogovoreno da se zajedničkim radom, angažmanom i dogovorom svih JLS-a kreće u realizaciju izrade Intervencijskog plana u koji će biti uključeni konkretni projekti svih jedinica lokalne samouprave, a koji predstavljaju potrebe i prioritete na njihovom području i koji su od velikog interesa za rast i razvoj njihovih sredina.

Bio je ovo samo jedan u nizu od sastanaka kako bi se pokrenula sama realizacija izrade Intervencijskog plana i kako bi se utvrdili zajednički temelji te dogovorile radnje koje svaka JLS mora zasebno odraditi prije nego se krenu planirati sljedeći zajednički koraci u izradi Plana.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Grad Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close