Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Osnovana podružnica Domovinskog pokreta Ličko-senjske županije, nazočio i Škoro

Domovinski pokret je sinoć u Gospiću osnovao podružnicu Ličko-senjske županije. Za predsjednicu je izabrana ginekologinja dr. Mirjana Vrkljan Radošević, dopredsjednici su Stipe Lukač, Jasna Ilić, Vinka Orešković, Vlatko Šebalj, za dopredsjednicu za mladež je izabrana Melita Matovinoć, a za rizničarku Ksenija Lilion.


Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro i organizacijski tajnik Darijo Žepina.

Škoro je podsjetio kako je Domovinski pokret u 90 dana osnovao preko 150 temeljnih ogranaka te da su u svakoj županiji kada su se stekli uvjeti osnovali županijsku podružnicu.

Neizmjerno sam sretan što smo ovdje. Ličko-senjska županija nam je izrazito važna i nadamo se da ćemo na sljedećim lokalnim izborima napraviti najbolji mogući rezultat i siguran sam da će naša dr. Vrkljan Radošević polučiti taj rezultat zajedno sa svojim ljudima”, poručio je Škoro.

Škoro je najavio kako će Domovinski pokret osnovati još podružnice u Zadarskoj županiji, Šibensko-kninskoj županiji, a potom u nedjelju i u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Tako ćemo na neki način zatvoriti taj krug od moje kandidature za predsjednika države do danas, znači, kako smo krenuli iz Vukovara u njemu ćemo i završiti”, kazao je Škoro te dodao kako će Domovinski pokret biti jedna od rijetkih stranaka koja ima kompletnu infrastrukturu u cijeloj Domovini.

Dr. Vrkljan Radošević predstavila se kao ginekologinja u Općoj bolnici Gospić.

“Domovinski pokret je moja prva stranka, do sada nisam bila član ni jedne stranke, a uključila sam se u vjeri da možemo dovesti promjene u naše društvo i u Hrvatsku. Do sad imamo četiri ogranka u Ličko-senjskoj županiji, a u pripremi je još nekoliko ogranaka”, izjavila je dr. Vrkljan.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close