VijestiLifestyleScena

NOVO Lucija ft. BOYTRONIC – Zagrizi ritam

Lucija Šarić, dolazi iz Zagreba, ima dvadeset godina, energiju kojom plijeni i odličan singl kojim nam poručuje ‘Zagrizi ritam’ koji se odnedavno može čuti u radijskom eteru. Lucija je svoj talent povjerila u ruke vrhunske autorske ekipe koja je zaslužna za njen kompletan audio i vizualan dojam: Neno Ninčević, Boytronic (rap dionice), Branimir Kopitović, Viktor Drago i Šime Eškinja. Ovi autori su o Luciji imali samo riječi hvale:

‘Nakon dvadeset i sedam godina na sceni radostan sam da mogu svoje glazbeno iskustvo podijeliti s mladim pjevačima i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s odličnom ekipom. Dali su mi potpuno povjerenje i slobodu u rap dijelu koji sam napisao te izveo u pjesmi. Sretno Lucija’, poručuje ‘doktor dance’ glazbe u Hrvatskoj i tvorac ET-a, Boytronic.

Viktoru Dragi, redatelju spota Zagrizi ritam, ovo nije prvi spot, ali je prva suradnja s Lucijom Šarić:

‘Lucija je sjajne ekspresivnosti i karaktera, samosvjesna i prije svega talentirana. U skladu s tekstom pjesme odveli smo je na plesni podij noćnog kluba s mnoštvom zanimljivih aktera, a samo snimanje pretvorilo u jedan odličan party do kasno u noć. Nadamo se da će publika osjetiti tu sjajnu atmosferu sa spota, zagristi ritam i poželjeti zaplesati s Lucijom’, rekao je Viktor Drago.

‘Ovo je prava pjesma za sunce, more, ljeto , klubove. Opustite se, plešite, pjevajte i zagrizite naš ritam. Voli vas Lucija.’ 

 

Tekst napisala: UL/CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close