Scena

Novi spot Paule Jusić: “Jube moja”

Spot je snimljen na fenomenalnoj lokaciji u Nacionalnom parku Mljet na otočiću Sveta Marija, a redatelj spota i ujedno autor glazbe i aranžmana je Đelo Jusić jr.


Pjesma ‘Jube moja’ najnoviji je službeni singl s albuma ‘Dvije izgubljene duše’ Paule Jusić i njen, već peti spot. Otkako je prije nekoliko mjeseci objavila album, Paula je za svaki singl snimila i video spot pa je njena publika mogla uživati u spotovima:
Mojoj jedinoj ljubavi, Jedino moje, Noć bez svitanja te Bella biondina u kojem se uz Paulu pojavljuje i Kemal Monteno.

Najnoviji spot Jube moja snimljen je na fenomenalnoj lokaciji u Nacionalnom parku Mljet na otočiću Sveta Marija i na brdu Veliki Gradac iznad mljetskih jezera. Otočić Sveta Marija je prirodni fenomen ‘otoka u otoku’ jer se usred Velikog jezera u srcu Nacionalnog parka nalazi otočić na kojem su benediktinci u 12. stoljeću izgradili istoimeni samostan i crkvu, a redatelj spota i ujedno autor glazbe i aranžmana, Đelo Jusić jr. ovaj je živopisni pejsaž savršeno uklopio u predivnu ljubavnu baladu Jube moja.


Tekst: 24sata hr

Slika: youtube com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close