VijestiDruštvene mreže

Novi rekord na Instagramu: Ova fotografija je dobila najviše lajkova!

Na Instagramu se pojavio profil  world_record_egg koji je vrlo jasno dao do znanja što želi postići – srušiti rekord najlajkanije objave na Instagramu. I upravo ga je srušio.


Do danas rekord najlajkanije objave na Instagramu držala je Kylie Jenner s 18 milijuna lajkova. Malena Stormi Webster rođena je 1. veljače, a mama Kylie podijelila je njenu službenu prvu fotografiju na svojem Instagram profilu i u samo 2 dana skupila preko 15 milijuna lajkova.

Međutim, nedavno se na Instagramu pojavio profil  world_record_egg koji je jasno dao do znanja da želi srušiti ovaj rekord. Nevjerojatno je da se na cijelom profilu nalazila samo jedna objava – slika jajeta.

Do danas je jaje skupilo preko 24 milijuna lajkova što predstavlja novi rekord.  Zanimljiv je podatak kako je samo u jednom danu fotografija jajeta skočila s 14 na 18 milijuna lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this 🙌 #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

Objavu dijeli EGG GANG 🌍 (@world_record_egg)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close