Glazba

Nakon Hideouta, otkazan i festival “Zrce Spring Break Europe”

ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Nakon Hideouta, na Zrću je otkazan i festival “Zrce Spring Break Europe” koji se trebao održati od 29. svibnja do 1. lipnja.


Potvrdio je to Zrce Spring Break Team za Radio Pag objavom u kojoj se navodi:

“U svjetlu sve veće zabrinutosti oko Covid-19, Zrce Spring Break Europe odgođen je i održat će se od 3. do 6. lipnja 2021. godine. Ulaznice/paketi vrijede za izdanje 2021. godine. Svi naši kupci koji dođu do naše check-in točke s kuponima/potvrdama za 2020. godinu dobit će poseban paket s poklonima od klubova na plaži Zrće, restorana i lokalne zajednice Grada Novalje i festivala kao zahvalu za odanost. Jasno je da ovo nismo očekivali za našu desetogodišnjicu, ali sljedeći mjere širom svijeta i u vrijeme neviđene nesigurnosti, to je sada jedina opcija. Ova odluka donesena je u vrijeme sveopće neizvjesnosti, nesigurnosti i brige za zdravlje naših gostiju, osoblja i zajednice, a to shvaćamo vrlo ozbiljno. Briga o sigurnosti i dobrobiti naših proljetnih gostiju bila je, i uvijek će biti, naš najvažniji prioritet, posebno u zahtjevnim vremenima poput ovih. Iskreno cijenimo vaše strpljenje i razumijevanje tijekom ovog razdoblja. Kako bi vam pružili što više informacija, napravili smo namjenski korisnički račun za e-poštu [email protected] Slobodno nam pošaljite e-poštu s bilo kojim pitanjem.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close