Posao

U Zagrebu se predstavlja revolucionarni hologram. Je li ovo budućnost oglašavanja i promocije?

Prijavite se za event “Upoznavanje s hologramima i XR tehnologijom”


U Zagrebačkom XRPG Showroomu sprema se poseban event namijenjen poslovnoj zajednici zainteresiranoj za inovacije. U petak 10. svibnja u 18 sati u Showroomu Prilika Grupe održat će se atraktivno događanje “Upoznavanje s hologramima i XR tehnologijom” na kojem će posjetitelji moći vidjeti kako izgleda i radi impozantni Holobox, uređaj veći od čovjeka koji postaje sve traženiji u globalnom digitalnom outdoor oglašavanju. Tehnologiju će prezentirati Ante Fumić iz Prilika Grupe i Dino Velić iz VRIT-a.

“U XRPG showroomu ćemo predstaviti inovaciju na tržištu tehnologija i holograma. Holobox je uređaj veći od čovjeka koji spojem tehnologija daje dojam pravog holograma u prostoru. Zbog impozantne veličine, interaktivnih sposobnosti i 4K rezolucije, pravi je eye-catcher za posjetitelje! Holobox je budućnost evenata i oglašavanja zbog potpuno novog načina prikazivanja digitalnog sadržaja, a tržištu takvo osvježenje treba pod hitno. Obične digitalne LCD ekrane sve manje primjećujemo. Holobox dolazi u velikoj i maloj veličini, pa je stoga prikladan za live streamove, promotivne evente, koncerte, AI asistente, interkativne aplikacije, oglašavanje proizvoda i mnogo više. Na event pozivam sve koji u svoje djelatnosti žele unesti inovaciju, a teško si mogu predočiti kako izgleda naš holobox. Također, pozvani su svi koji se žele povezati s ljudima iz različitih sfera poslovnog života, a i oni koji bi htjeli naučiti nešto više o čitavoj tehnologiji.”, pojasnio je Dino Velić iz VRIT-a.

XRPG Showroomu ovo vide kao jako dobar dodatak vlastitoj ponudi koja stalno prati inovacije na tržištu.

„Prošlo je 8 mjeseci od pokretanja našeg XR Showrooma u Zagrebu, iza nas je već mnoštvo aktivnosti i demonstracija. Ovom proširenom demonstracijom s hologramima nastavljamo razvoj XR scene u Hrvatskoj s partnerima na istoj lokaciji. Drago mi je da je naš showroom generator dobrih ideja klijenata, paralelne izvedbe i svojevrsni hub iz kojeg provodimo kvalitetne projekte. Zajednička demonstracija XR-a i holograma posjetiteljima će dati cjelokupnu sliku razvoja budućnosti tehnologije oglašavanja.“, dodao je Ante Fumić iz Prilika Grupe.

Radi se o zatvorenom eventu za koji se potrebno prijaviti na linku: https://www.linkedin.com/events/upoznavanjeshologramimaixrtehno7191719041009381376/about/

Možete se prijaviti i putem točnog termina za događanje u iduća tri tjedna, na Calendly linku OVDJE. 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close