Najbolji utorak u godini – Noć zagorskih studenata vol.18

LIKACLUB

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i  one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom devet godina Noć zagorskih studenata postala  je senzacija utorkom te ju je do sada posjetilo više od 20 000 ljudi.

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student i to 08.11.2016. u clubu Roko.

Za glazbenu podlogu pobrinut će se Luna Band  i Tamburaški sastav Prava Ekipa, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će Vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka Vas i piće dobrodošlice te pristupačne  cijene pića u clubu.  Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru i Studentskom domu Stjepan Radić (Restoran 1), a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 8. studenoga (utorak) dođu u Roko te da se dobro zabave! Više detalja saznajte na Facebook događaju.

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u