Ličko-senjska županijaLifestylePolitika

NACIONAL ISTRAŽUJE: U Ličko-senjskoj višemilijunska krađa novca, službenih informacija i dalje nema

Ličko-senjska županija i dalje ne miruje, priča o ukradenim milijunima iz proračuna Ličko-senjske županije koju smo prenijeli  tekstom prije tjedan dana, već danas samo sedam dana poslije,  izašla je u Nacionalu. Politički magazin poznat po otkrivanju brojnih afera u Hrvatskoj, ovaj put dotaknuo je i Liku. Priča pod naslovom “Kaos u ličkoj utvrdi HDZ-a: Uskoku prijavljene milijunske pronevjere” detaljno govori o problematici s kojom se susreće rad županije, a informacije je iz prve ruke dao Ante Franić iz oporbene stranke HSLS i predsjednik Antikorupcijskog vijeća Ličko-senjske županije.

Tjednik Nacional navodi i da je županija “obezglavljena” tj. da čelnika županija nema jer su svi na bolovanju ili “izvan funkcije” kako se naziva gđu. Ivanu Tomaš, dožupanicu koja to po riječima župana više nije. Osim te činjenice da Lika nema čelnika županije, Nacional piše i kako je jedina kaznena prijava podignuta protiv djelatnice županije Margarete Jelače. Tu informaciju potvrdio je i župan, dodajući kako državna revizija nije ustanovila nikakve nepravilnosti u poslovanju Županije. Cijeli članak čitajte u današnjem Nacionalu, a priču prati i portal koji prati “samo istinu” Lika Express.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close