Scena

Poslušajte prvu pjesmu mlade Ličanke Marijane Vukelić!

Mlada Ličanka Marijana Vukelić objavila je svoju prvu pjesmu koja nosi naziv “Nek` te vjetar nosi”.


“Pjesma govori o situaciji gdje je muškarac neodlučan i zavarava ženu. Samo joj priča, ali ništa konkretno ne poduzima. Ženi je dosta zavaravanja i gubljenja vremena na muškarca koji ne zna što bi htio”, kaže Marijana o pjesmi.

Marijana je po porijeklu Ličanka, majka joj je iz Lipica pored Brinja, a otac iz Donjeg Kosinja. Ponosna je na Liku zbog čega se u njenoj novoj pjesmi, između ostaloga, spominje i Velebit.

Autor glazbe je Marko Tomasović koji je radio sa mnogim poznatim imenima i iznimno talentiranim ljudima i koji je do sada napravio mnoge hitove i pjesme koje ostaju dugo među ljudima. Autor teksta je Robert Pilepić koji je napisao stihove za mnoge hitove i surađivao sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene.

Aranžman je napravio Aleksandar Valenčić, vrstan glazbenik koji svira nekoliko instrumenata. Video spot su režirali Bruno Grgurić i Darko Duda koji rade spotove za napoznatija imena hrvatske glazbene scene. Da bi Marijana odlično izgledala na videu pobrinula se vizažistica Martina Fijačko.

 

Više o Marijaninoj glazbi doznajte na njenoj službenoj Facebook stranici .

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Marijana Vukelić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close