VijestiScena

Mlada Dora Vestić predstavlja svoj prvi singl “Treptaj oka”

Mlada Dora Vestić još je jedna sjajna pjevačica koja nam dolazi iz Slavonije. Pjesma ‘Treptaj oka’ prvi je singl s kojim će se predstaviti široj publici za koju je glazbu i tekst napisala Marina Hojsak u aranžmanu i produkciji Daniela Hojsaka. Pjesma je nastala pod budnim okom izvršnog producenta Tomislava Jelića Kamenog koji pod svojom producentskom kućom ‘Styx Production’ okuplja sve veći broj mladih talentiranih pjevača.


Iako mlada, može se reći da se Dora već dugo bavi glazbom. Od malih nogu pohađa dječji zbor “Vrapčići” u Osijeku. Kroz zbor shvaća da ju glazba zanima te uz osnovnu školu upisuje i osnovnu glazbenu školu “Franjo Kuhač” i to smjer violina, a kasnije i solo pjevanje. Od 2014. godine članica je “Hrvatskog pjevačkog društva Lipa” s kojim također osvaja samo prve nagrade, a već par godina nastupa kao vokalna solistica na Međunarodnom festivalu hrvatske tamburaške glazbe u Osijeku s tamburaškim orkestrom “Glazbene škole Franjo Kuhač”. Prije dvije godine bila je natjecateljica u show-u “The Voice” te ulazi među 24 najboljih natjecatelja. Kao članica Opernog ansambla Umjetničke akademije Osijek osvaja rektorovu nagradu za uspješno umjetničko ostvarenje, pripremu i izvedbu opere Gaetana Donizettija pod nazivom “Ljubavni napitak”. Od 9. mjeseca je i članica vokalnog sastava Akvarel, a ove godine sudjeluje i u emisiji A strana na HRT-u. Suradnju s Kamenim započela je u pjesmi “Ljeto života”, a pjesma “Treptaj oka” njihova je nova suradnja

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close