VijestiScena

Mjesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade “Čekam te”!

Biti na vrhu, i tako trideset godina, ali istodobno ostati skroman i prvenstveno čovjek, mogu samo najveći.


Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.

Glazbenik koji uvijek u prvi plan stavlja obožavatelje svih generacija, njihovo mišljenje koje stalno osluškuje i koji su mu, motiv da svakim danom radi na sebi, ali i starije kolege za koje rado ističe kako su mu na početku karijere svesrdno pomogli, ponovno je oduševio.

Pjevač godine, koji je nedavno ponio nagradu ‘Oliver Dragojević’, uoči mjeseca zaljubljenih i Valentinova predstavlja novu pjesmu i video spot, u suradnji s jednim od najboljih i najnagrađivanijih gitarista, Elvisom Stanićem.

Ljubavna balada ‘Čekam te’ dolazi s Tonyjevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’, koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja.

‘Čekam te’ autorski u djelu glazbe i teksta potpisuje Amil Lojo, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića. Pjesmu prati i atraktivan video spot, snimljen tijekom prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Opatiji, uz gostovanje Elvisa Stanića.

Live spot za pjesmu ‘Čekam te’, ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i glazbenicima poput mojih suradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu ‘Kao u snu’, ali i gušta zasvirati sa nama, poručio je ovom prigodom Tony.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close