NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Milanović žestoko po Borićki i Tomaševiću uz citat: „Briga me, frajeri, za vaše reklame, ovuda su prolazili i drugi prije vas”

NA FACEBOOKU

Predsjednik RH Zoran Milanović nastavlja sa specifičnim izjavama u protekla dva tjedna, ovaj put tema su zastupnica Borić, zastupnik Tomašević, te Jutarnji list


Milanović je nakon “Jeseni u Lici” danas na Facebooku nastavio komentiranje dnevnopolitičkih zbivanja, a posebice onih koji se tiču njega samog. Tako je danas za Radu Borić ustvrdio “Na izborima u srpnju 2020. gospođa Borić osvojila je saborski mandat. Četiri tisuće dvjesto i tri preferencijalna glasa. Nimalo impresivno, naročito za nekoga tko već desetljećima javno svađa svakoga sa svakim i ‘ladno dopušta da je predstavljaju kao „sedmu najutjecajniju feministicu na svijetu“ i „znanstvenicu“. No već sam kazao da ovdje nemamo posla s ljubiteljicom istine i činjenica.”, a nastavio je s komentarom Tomaševića za kojeg kaže “Wannabe-gradonačelnik također ima vremena prozivati me i dijeliti mi lekcije zbog „neprimjerenog“ ponašanja, ali o verbalnom divljaštvu jedne zastupnice u Saboru šuti k’o zaliven.”

Cijeli status čitajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close