LifestyleScena

Maja Šuput objavila “Amneziju”

Maja Šuput snimila je novu pjesmu i spot. Nakon “Svatovske” pjesme koja je postigla veliku popularnost, Maja se otisnula u glazbeni stil koji je bliži Severini i Rozgi.

Pamtljiva melodija i zarazan tekst pjesme “Amnezija” već je zaludio hrvatske klubove, a sada je dobio i svoj video, koji je Maja Šuput u režiji Darka Drinovca ovih dana snimila u Zagrebu. Radnja spota odvija se u kasnim noćnim satima poslije vrhunske zabave u noćnom klubu nakon čega je uslijedila amnezija zbog koje je Maja odjevena samo u donje rublje i bundu hodala ulicama grada.

„Kažu noćas je gorio grad, amnezija, i da me je zaveo gad, bez prezira, i boca se popilo broj, amnezija, 112 zovi doktora„ – stih je pjesme ‘Amnezija’, autora Boytronica koji je zajedno sa Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, dok je za aranžman bio zadužen Inav Coste.

Tekst: CR/UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close