Film i TV

Luka o vjenčanju: “Bio sam uzbuđen, no ne samo zbog sebe nego i zbog Nadije”

Simpatični Luka Budak kaže kako dosad nije našao onu pravu zato što je u odnose ulazio površno, ne razmišljajući previše o emocijama.


No možda mu baš sudjelovanje u showu „Brak na prvu“ pomogne u tome da nađe onu pravu. Eksperti su nakon brojnih testiranja zaključili da bi mu potencijalna životna partnerica mogla biti Nadia Amić. Atraktivna plavuša jako ga se dojmila, kao što je viđeno u emisiji, no pitanje je hoće li tako i ostati…

Kad sam vidio Nadiju, prvo sam pomislio je li to osoba s kojom bih mogao prolaziti kroz sve životne izazove“, iskren je Luka, a na pitanje je li se među njima odmah dogodio „klik“, kaže:

S obzirom da je bila atipična situacija i proživljavao sam more različitih osjećaja, ne mogu sa sigurnošću reći što je to točno bilo.“

Nadijina i Lukina zabava prošla je u opuštenom tonu, a i njih dvoje dobro su se zabavljali pri izgovaranju zavjeta.

Najljepše godine proveo sam radeći kao animator, pa bih rekao da mi je to nekako profesionalna deformacija, želja da se svi zabave“, pojašnjava Luka.

A je li vjenčanje bilo baš onako kako je zamišljao?

Ulaskom u ovaj show imao sam priliku zamišljati i svoje vjenčanje i želja mi je bila da bude malo, privatno i sa samo meni najdražim ljudima“, otkriva. Za kraj priznaje i kako se osjećao na dan vjenčanja.

Bio sam uzbuđen, no ne samo zbog sebe, nego i zbog partnerice, ipak smo se prvi put susreli!“

Kako izgleda njihov medeni mjesec – doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati u novim nastavcima showa „Brak na prvu“!


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close