LifestyleScena

LIČKA VEČER nominirana u kategoriji SPEKTAKLI: “I ako ne pobijedimo ponosimo se Ličkom!”

Lička večer u Njemačkoj održala se po jedanaesti put, a povodom informacija kako je baš ta zabava nominirana za Večernjakovu domovnicu 2016. tražili smo komentar glavnog organizatora Dražena Bolješića.

Podsjetimo, njemačka Lička večer (Stuttgart) nominirana je u kategoriji “Spektakli” za najznačajniji događaj godine u hrvatskoj dijaspori uz bok “Biloj noći Hajduka”, “Ramskoj noći”, “Hercegovačkoj večeri” i brojnim drugim uspješnim druženjima Hrvata.

Glavni urednik njemačkog izdanja Večernjeg lista gosp. Stipe Puđa me zadnjih godina poziva da se “Lička Večer” nominira za Večernjakovu domovnicu. Nakon dugogodišnjeg razmišljanja, ove godine odlučili  smo se za nominiranje. Zahvaljujemo se unaprijed svim glasačima i Večernjem Listu, u nadi za dobrim uspjehom. I ako ne pobjedimo, mi znamo ipak, i ponosimo se sa time, da smo s tom večeri jako puno učinili za našu Liku i ličku tradiciju van domovine. – izjavio je Bolješić za LIKACLUB.

nominirani-vecernjakova-domovnica-20161-e1453453615623

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close