ZnanostVijestiScena

Annales Pilar 2016. krajem svibnja u Gospiću

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar u suradnji s Gradom Gospićem organizira 15. tradicionalni znanstveno-stručni skup ANNALES PILAR 2016.:Koga (p)održava održivi razvoj? Skup će se održati u petak 27. svibnja 2016. godine u Područnom centru Instituta Pilar u Gospiću.

Konferencija za medije Koga (p)održava održivi razvoj? i GORA/Lika 2016. održat će se u četvrtak 19. svibnja 2016. u 12 sati na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu. Govornici na konferenciji za medije će biti: g. Petar Krmpotić, gradonačelnik Grada Gospića,  Prof. dr. sc. Vlado Šakić, ravnatelj Instituta Pilar, Dr. sc. Anita Bušljeta Tonković, članica Programsko-organizacijskog odbora ANNALESA PILAR.

Ovogodišnji ANNALES PILAR 2016. dio je dvodnevnog događanja u Gospiću – Dani održivog razvoja GORA/Lika koje organizira Grad Gospić 27.–28. svibnja 2016. Osnovni je cilj Dana održivog razvoja GORA/Lika istaknuti važnost koncepta održivog razvoja, kako u planiranju sadašnjosti tako i u oblikovanju razvojnih smjernica u budućnosti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Apriori

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close