Scena

FOTO Likovna radionica 11. Likovne kolonije “Likom Gacke”

Treći je dan trodnevne 11. Likovne kolonije LIKOM GACKE koja se održava u Otočcu i koja je ove godine proširena dodatnim sadržajima.


Tako je na jučerašnjoj likovnoj radionici sudjelovala grupa Dječjeg vrtića Ciciban iz Otočca, djeca u dobi od 5 do 7 godina, čiji su polaznici nakon radionice izložili svoje radove.

Kolonija se tradicionalno održava u suradnji s Udrugom željezničara slikara “Plavo svjetlo” iz Zagreba, a na ovogodišnjoj osim članova Udruge sudjeluju i otočki autori, autori iz različitih krajeva Hrvatske te članovi Slikarske grupe DB iz Münchena. Oni su: Zlata Živković, Marija Bertić Štefanac, Ivanka Piplica, Ksenija Talijančić, Mijat Marić, Vesna Kolač, Ivana Kregar, Vatroslav Orešković Beća, Dieter Widhalm i Michaela Widhalm.

Danas će u 18 sati u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu biti održana izložba radova amaterskih i profesionalnih likovnih umjetnika koji sudjeluju na 11. Likovnoj koloniji, a publici će biti predstavljen i katalog s autorima koji su sudjelovali na kolonijama od 2008. do 2016. godine. Ulaz je, naravno, slobodan!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close