Glazba

Ivan Zak i prijatelji pjesmom podrške poručuju: “Svi smo uz vas”

Tragedija, koja nas je sve pogodila, očekivano je probudila humanost cijele zemlje i šire. Svatko od nas pokušava na neki način pomoći, onima kojima je to u ovim trenucima zaista najpotrebnije.


U sve su se uključili i brojni glazbenici, koji su još jednom pokazali veliko srce.

Jedan među njima je i Ivan Zak, koji je zajedno sa svojim kolegama, podršku pokušava dati kroz pjesmu.

‘Svi smo uz vas’ pjesma je, koja nam dolazi iz autorske radionice samog Ivana, koji potpisuje glazbu, tekst i produkciju, dok su za aranžman zaslužni on i Domagoj Marijan. Ivan Zak odriče se autorskih prava od ove pjesme, u korist gradova Petrinje, Siska i Gline, pogođenih potresom 29.12.2020..

U pjesmi ‘Svi smo uz vas’ uz Ivana Zaka pjevaju Mario Budiščak, Tiho Orlić, Tomislav Priher i Denis Ferjanić.

Svi navedeni glazbenici ni sekunde nisu razmišljali, već su odmah uz konkretnu pomoć pomogli i pjesmom, za koju su istaknuli kako je poruka nade i optimizma.

“Svi smo uz vas, podrška ljudima koji su pogođeni potresom, posebno u Glini, Sisku i Petrinji. Pjesma i spot su nastali u jednoj noći pošto se mi glazbenici najbolje izražavamo preko pjesme. Poruka pjesme je dašak optimizma i nade, da će sve biti bolje”, kazao je Ivan Zak

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close