Film i TVVijesti

Imate li super priču? HBO vam daje priliku

Jeste li ikada pomislili: “Ovo je odlična priča! O ovome treba snimiti film!” Imate li jednu takvu priču? Jer ako imate priču, imamo odlične vijesti za vas!

HBO Adria je odlučio otvoriti javni natječaj za sve koji imaju suvremenu priču koja je u skladu sa modernim televizijskim programom. Sve što morate napraviti je napisati taj scenarij po pravilima struke i prijaviti se na natječaj i možda baš vaša serija bude producirana kao regionalno najuspješnija priča.

HBO je globalno poznat po svojim uspješnicama od kojih je nama najpoznatija “Igra prijestolja” snimana u Dubrovniku. No produkcija regionalno interesantnih priča nije strana ovom televizijskom prvaku koji je i na nedavnim Emmy nagradama oborio sve rekorde i sa svojom “Igrom prijestolja” zasjeo na ljestvici najnagrađivanijih TV serija svih vremena.

Pravila natječaja su jasno istaknuta na stranicama HBO Adria gdje možete doznati i ponešto više o samom natječaju. Rok za slanje scenarija je 15. studeni 2016. godine, u 23:59h.

Nadamo se da vaša priča za Hollywood počinje klikom na ovaj link.

Sretno!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Double-O

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close