Grad ZagrebScena

Hladno pivo i Josipa Lisac neonom obojali Soundtrack za život

U prostorijama Alfa filma na snimanju spota “Soundtrack za život” jučer je nastavljena suradnja našeg najboljeg punk rock benda Hladnog Piva i glazbene dive Josipe Lisac. Nova verzija pjesme, koja je u originalu objavljena na Porinom nagrađenom albumu “Šamar” iz 2003. godine, nagovijestila je zanimljiv početak godine u kojoj Hladno Pivo slavi 30 godina svog postojanja!


Ova pjesma, kažu članovi benda, nastala je kao posveta svima onima koji vole, stvaraju i slušaju glazbu, a glazba je upravo ono što živi Josipa Lisac, stoga, kad su razgovarali o novoj verziji pjesme nije bilo dileme da je upravo Josipa ona s kojom je žele snimiti. Interesantno je da su pjesmu “Soundtrack za život” Hladno Pivo izveli kao gosti na Josipinom koncertu u Tvornici 2003. godine jer se upravo ta pjesma njoj najviše svidjela.

 

Danas, 15 godina poslije, Josipa je svojim nevjerojatnim vokalom dodatno začinila dramatičnu i energičnu pjesmu, a upravo će takav biti i spot. Redatelj Nevio Smajić odlučio je napraviti tehnički zahtjevniji spot prepun neonskih boja što mu je zadavalo i određene tehničke probleme no, dobro raspoloženi Josipa i dečki iz Hladnog Piva uvelike su mu olakšavali posao pa je snimanje proteklo u sjajnoj atmosferi koju će zasigurno osjetiti i publika.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Mario Borščak

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close