Sport

Gospićki hrvači osvojili tri medalje na državnom prvenstvu u Zagrebu

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe dječake u  slobodnom načinu, i Prvenstvu Hrvatske za mlađe djevojčice, održanom u školskoj sportskoj dvorani na Pešćenici, u svojevrsnom hramu hrvanja, u organizaciji Saveza hrvačkih sportova grada Zagreba,  dobar rezultat ostvarili su i gospićki hrvači.


Na natjecanju je nastupilo 185 mladih hrvača i hrvačica iz 23 hrvačka kluba,  Hrvački klub Gospić nastupio je sa 12 mladih hrvača.
Antonijo Rupčić u kategoriji do 49kg je sa 4 pobjede i porazom u finalu osvojio SREBRNU medalju. Luka Biškupić u kategoriji do 40kg pobjedio je prve dvije borbe, u 1/2 finalu gubi od kasnijeg prvaka države, te pobjeđuje u borbi za BRONCU. Josip Čorak imenjak i prezimenjak slavnog hrvača Josipa Čorka krenuo je njegovim stopama te je sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio BRONCU u kategoriji do 59kg.
Romano Šarić, Mihael Alić, Nikola Jerković,Neven Vučenović, Ivan Rupčić, Marin Lisac, Dorian Alić, Ivan Pavelić i Antonio Vukelić pružili su odlične borbe ali nažalost nisu uspjeli do medalje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close