Film i TVScena

Goran Višnjić glumi negativca u novoj seriji NBC-a

Hrvatski glumac Goran Višnjić vraća se na NBC jednom od glavnih uloga u novoj seriji te TV kuće, ‘Time’.


Radi se o akcijsko avanturističkoj drami čiji scenarij potpisuju Eric Kripke, poznat po seriji “Lovci na natprirodno”, i Shawn Ryan, tvorac serije “Na rubu zakona”, a režirat će je navodno Neil Marshall, zaslužan za režiju “Igre prijestolja”.

Kako piše portal o filmu Deadline , ranjiv, istraumatiziran i emocionalan lik Garcije Flynna, kojeg tumači Višnjić, zapravo je vrlo opasan muškarac koji je nedavno ukrao vremenski stroj i s vojskom plaćenika se vratio u vrijeme nekoliko sati prije eksplozije cepelina Hindenburg 1937. godine.

Flynn prati upute neobičnog dnevnika iz nekog drugog vremena i dok je njegov plan još uvijek nepoznat i obavijen velom tajne, jasno je da ga se mora zaustaviti.

Goran Višnjić je međunarodnu glumačku slavu stekao ulogom doktora Luke Kovača u NBC-evoj uspješnici “Hitna služba”, a posljednju glavnu ulogu imao je u nekoliko sezona CBS-ove serije “Granice zločina” (“Crossing Lines”).

https://youtu.be/rKjZHxFxVtY

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: jutarnji.hr | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close