VijestiScena

FOTO Uz pjesmu i ples proslavljen 10. rođendan HKUD-a “Lika” Lički Osik

Članovi HKUD-a “Lika” Lički Osik sinoć su u Gospiću proslavili 10 godina svoga djelovanja i, kako najavljuju, idu dalje puni optimizma, volje za radom i učenjem, novim poznanstvima i putovanjima.


Prepunu dvoranu Pučkog otvorenog učilišta “Dr. Ante Starčević” Gospić oduševili su svojim nastupom HKUD LIKA Lički Osik te njihovi brojni gosti – KUD Sveti Ante iz Nadina, KUD Bribir, KUD Primorski Dolac, Izvorno Folklorno Društvo Župa Potkraj-Turbe, PU “Dedi” iz Donjeg Kosinja i PS “Sokolovi” iz Ravnih Kotara.

HKUD LIKA Lički Osik ovim putem zahvaljuje svima koji su se pridružili proslavi njihove godišnjicu te svima koji su im pomogli u  radu. Također, posebno zahvaljuju gostima iz Bosne, Bribira, Nadina, Ravnih kotara, Dolca i Kosinja te svima koji su u dvorani svojim pljeskom nagradili sve ove divne ljude i njihov trud.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close