VijestiSportGrad Zagreb

FOTO Rukometaši PPD Zagreb odradili prvi trening na Rogli

Najtrofejniji hrvatski rukometni i sportski klub svih vremena PPD Zagreb ovih dana je na pripremama na slovenskoj Rogli. Čast da ekskluzivno prati pripreme zagrebaša pred bogatu nadolazeću sezonu dobio je portal x-ica.com.

I dok nas većina uživa u čarima ljeta, ispijanju jutarnje kavice negdje uz more, rukometaši PPD Zagreb odrađuju svoj prvi jutarnji trening u sklopu priprema na slovenskoj Rogli.


Danas su rukometaši PPD Zagreb započeli s visinskim pripremama na slovenskoj Rogli. Prvi jutarnji trening odrađen je u teretani pod vodstvom kondicijskih trenera Igora Blažinčića i Mirele Anić.

Vježba se zove WittySEM i koristi se za razvoj perifernog vida, reaktibilnosti, koordinacije, te aktivacije živčanog sustava kod igrača.

Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji….

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: x-ica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close