Sport

FOTO Proglašeni su najbolji sportaši Ličko-senjske županije u 2018. godini

Dodjelom priznanja za najbolje sportske rezultate u 2018. godini sinoć je u KIC-u Gospić obilježen Dan sporta Ličko-senjske županije.


Zajednica sportova Ličko-senjske županije i ove godine je odala priznanje najboljim sportašima, sportskim djelatnicima, ustanovama, sportskim klubovima i promotorima sporta, a svečanosti su nazočili zamjenik gradonačelnika Grada Gospića Ivica Tomljenović, župan Darko Milinović i predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač.

Nagrade za doprinos razvoju sporta dobili su Beba Romac, Kristijan Kustić, Iva Brkić, Zoran Mrkonjić, Milan Bolješić, Mirna Dasović, Odbojkaški klub Novalja i Udruga žena sportske rekreacije Otočac. Posebno priznanje za medijsku promociju sporta “Grga Rupčić” pripalo je internetskim portalima Gacka 053 i Lika-express. Nagradu za najbolji dječji vrtić dobio je vrtić Pahuljica iz Gospića, pobjednik dječje olimpijade.

U kategoriji perspektivnih sportaša i sportašica Ličko-senjske županije u 2018.g. nagrađeni su član hrvačkog kluba Gospić Antonijo Rupčić i gospićka košarkašica Ana Vrban. Titulu perspektivne sportske ekipe u 2018. zaslužili su dječaci do 12 godina košarkaškog kluba Otočac i kadetkinje ženskog košarkaškog kluba Gospić. Godišnja nagrada najboljem treneru Ličko-senjske županije za 2018.g. pripala je Hrvoju Devčiću, treneru Kuglačkog kluba Velebit.

U kategoriji najboljeg sportaša i sportašice do 18 godina starosti za dobitnike nagrada izabrani su senjski rukometaš Ivan Barbić i članica taekwondo kluba Brinje Mihaela Bolješić. Godišnju nagradu za najboljeg sportaša i sportašicu dobili su košarkašica Gospića Lina Strilić i kuglač Plitvica Luka Požega. Najbolje sportske ekipe u prošloj godini su Kuglački klub Plitvice u ženskoj konkurenciji i Malonogometni klub Otočac u muškoj konkurenciji.

Nagrade za životno djelo u sportu Zajednica za 2018. godinu dodijelila je osobama koje su sport Ličko-senjske županije zadužile kroz tri sportske discipline: taekwondo, rukomet i nogomet.  To su Tomislav Dujmović, Milan Radaković i Petar Frković.

Za prigodni domjenak pobrinuli su se učenici Strukovne škole Gospić i mentorica Sandra Brkić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close