Ličko-senjska županijaVijesti

FOTO Gradivo o šahtovima još nije usvojeno. Pogledajte kako su u Otočcu napravili novu dionicu ceste

DOBRODOŠLICA U OTOČAC

Nedavno je završena rekonstrukcija Ulice Ive Senjanina u Otočcu. Sve bi bilo pohvalno, da rekonstrukcija nije završena u najlošijem mogućem tonu po one koji će ju koristiti.


Nakon komentara građana o katastrofalno odrađenim novim šahtovima u Otočcu, odlučili smo izaći na teren i provjeriti stoje li kritike građana. Zaista, na izlasku iz grada u Donjem Gradu, u nedavno završenoj ulici Ive Senjanina u dužini od nekoliko stotina metara, šahtovi su primjetno niži od asfalta što uzrokuje jake udare amortizera na autu. S obzirom na to da je riječ o glavnoj prometnici putem koje se ulazi i izlazi iz Otočca, loša reklama dobrodošlice i pozdrava iz grada kvalitetno je napravljena.

Teško je popraviti i štetu jer je novi asfalt stavljen u cjelokupnoj dionici, i naknadni popravak uzrokovati će novo rezanje novog asfalta, tako je praktički napravljena nova dionica – već sada štetna za sve automobile i kamione koji prolaze i na taj način uništavaju amortizere i podvozje.

Nažalost, gradivo o izradi šahtova i ravnanjem s asfaltom očito izvođači radova još nisu usvojili. Pogledajte nekoliko fotografija i pripazite dok vozite, štetu na autima i kamionima nitko vam neće platiti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close