Ličko-senjska županijaPolitika

FOTO ČITATELJA Imamo fotografije izvora vode u koji migranti vrše nuždu, pogledajte…

Aktualna tema u pograničnom području Ličko-senjske i Karlovačke županije dobila je novi nastavak


Fotografije izvora vode o kojem je u pismu Vladi RH pričao lokalni građanin Marković, dobili smo upravo od njega. Na fotografijama je vidljivo onečišćenje izvora.

– Mi smo ti koji živimo tamo. Nije normalno da se grupe muškaraca našetavaju dvorištima, provaljuju, kradu. Policija na dnevnoj bazi ima po tisuću pokušaja prelaska granice, fizički to više ne mogu pokrivati. Granica nam je sir i oni to znaju. Nije tome kriva policija, o njima sve najbolje, rade odličan posao, znam kako im je. Vojsku treba staviti na granicu, pokazati im da neće tu prelaziti, neka traže drugi izlaz. Nadam se da neće do toga doći, ali znam da će biti gore od ovoga jer se ništa ne poduzima. Vlada RH ili ne shvaća ozbiljnost situacije ili misle da situacija nije ozbiljna. Poslao sam im pismo jer sam frustriran, ne znam više kome se obratiti, poručio je Marković za LIKACLUB.

Prisjetite se i tekstova:

EKSKLUZIVNO: O migrantima s 10 lokalnih političkih čelnika pograničnog područja – jedni žele vojsku, drugi smiruju tenzije

LIČANIN UPUTIO OTVORENO PISMO VLADI RH: “Što se čeka? Vama u Zagrebu migranti ne vrše nuždu na izvoru pitke vode”

NOVO PISMO IZ LIKE: “Kad padne noć, najružniji postane zvuk helikoptera iznad kuće”

VIDEO Pogledajte kolonu od 1000 migranata koji uskoro kreću na Plitvička jezera?

Fotografije u nastavku.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Vlado Marković, ilustracija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close