Emir Bukovica gostovao u američkom podcastu “Music Studio Live”

Tena Brnad

Emiru Bukovici, osnivaču i autoru rock benda Emir & Frozen Camels, pripala je iznimna čast gostovanja u američkom podcast showu “MUSIC STUDIO LIVE”.


Riječ je o projektu američke produkcijske kuće Definition Media s Floride, čiji su voditelji poznati američki glazbenik i producent Darrell Nutt i vrhunska glazbenica i multiinstrumentalistica Sarah Hadeka Williams.

Malo me iznenadio poziv u podcast koji se snima za gledatelje i slušatelje engleskog govornog područja jer je ovo prva sezona i znam da su producenti željeli odmah na početku osigurati veliku gledanost. Zato je u prvoj epizodi gost bio sjajni autor Tim McGeary, a u drugoj zvijezda najgledanijeg glazbenog talent showa “American Idol” – Casey Weston. No, njima je moja glazbena priča očito bila dovoljno zanimljiva da me pozovu kao trećeg gosta ovog podcasta. To me čini ponosnim na samoga sebe i svoj put od izbjeglice do dijeljenja pozornice s nekim od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, ističe Emir.

Osim razgovora o Emirovim glazbenim počecima, ratnim zbivanjima, odlasku u Ameriku, glazbenim prijateljstvima i suradnjama poput onih s Cliffom Williamsom iz legendarnog benda AC/DC, Lennyjem Kravitzom, Dannyjem Shepardom i drugima, voditelje su zanimali i projekti koji su pred njim.

Za kraj je Emir uz pomoć voditelja i poznatog američkog bluesera Dannyja Sheparda izveo svoje pjesme “Sarajevo, New York, Roma” i “Neka me pjesma donese”

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u