Scena

Emina Arapović predstavlja svoju pjesmu “Premija”

Emina Arapović debitirat će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Premija” za koju smatra da joj je najbolja pjesma u životu!


Autor glazbe i teksta je Marko Tomasović dok se za aranžman i produkciju pobrinuoBoris Đurđević. Izuzetno zadovoljna i uzbuđena Emina s puno je žara opisala sve trenutke vezane za nastanak pjesme:

“Već dugo vremena me jako zanima fuzija u glazbi. Spajanje glazbenih žanrova u nešto sasvim novo. Budući smo Marko Tomasović i ja prije svega prijatelji, a onda i suradnici, dugo smo razgovarali o tome kako ja zapravo želim isprobati nešto novo, ali na svoj način. Ideja je ovoga puta bila spojiti rock i dance s house muzikom, htjela sam da zvuči svježe, suvremeno i da ima ono nešto. Marko je vrlo brzo mućnuo svojom genijalnom glavicom i poslao mi demo uz klavir. Ovoga puta je i napisao tekst! Po prvi puta od kako surađujemo ja pjevam i njegov tekst! Iskreno, ne znam što me brže osvojilo, tekst ili nevjerojatna energija, melodija i ritam ove pjesme”.

“Zbog velikog potencijala koji pjesma ima te uz pomoć naše izdavačke kuće Dancing Bear, odlučili smo ju poslati na ovogodišnji CMC festival jer je riječ o pravom ljetnom hitu! Svi sastojci su tu: beat, energija, pozitiva, zarazna melodija i genijalan tekst!!”, rekla je Emina.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: CMC news

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close