GlazbaVijesti

Dražen Zečić u ulozi nespretnog čistača bazena

Ukoliko ste jedan od onih koje su nasmijali videospotovi “Zima, zima, led” ili “…Ja sa vinom nastavio” Dražena Zečića oduševit će vas i njegov najnoviji spot za pjesmu “Ako život opet priliku mi da”.


Jedan od naših najpopularnijih pjevača zabavne glazbe odlično se snalazi ispred kamera, a nerijetko je upravo on taj koji daje ideju i piše scenarij za svoje spotove.

Dodijelio sam si ulogu čistača bazena koji na sve moguće načine želi šarmirati žene, ali ne shvaća da je njegovo vrijeme prošlo i da ih svojim ponašanjem zapravo odbija. U tim situacijama on nije naporan, već poprilično nespretan, a na kraju ipak dolazi do zaključka da mu je pametnije odustati od svog nauma“, objasnio je Zečić.

Pjesmu “Ako život opet priliku mi da” Dražen Zečić napisao je za ovogodišnji 61. Splitski festival na kojem je 1993. godine pobijedio s pjesmom “Govore mi mnogi ljudi”, a upravo je ta pobjeda označila početak njegove pjevačke karijere. Danas je Dražen jedan od najprodavanijih i najpopularnijih pjevača zabavne glazbe koji je za svoje pjesme dobio brojna priznanja, a njegovi studijski albumi prodani su u dijamantnim, platinastim i zlatnim nakladama.

“Ako život opet priliku mi da” novi je sigurni hit Dražena Zečića, a duhoviti videospot, bazen i lijepe žene dobitna su ljetna kombinacija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close