Lifestyle

DRAMA U BARANJI: Zbog vrućine i recesije sve više Osječana grize komarce

Nesvakidašnja situacija u Baranji; zbog enormnih vrućina potpomognutih teškom recesijom sve više izmučenih Osječana prisiljeno je pribjeći nesvakidašnjim potezima kako bi prehranili sebe i svoje obitelji i zaboravili na paklene temperature. Zadnji opasni trend je lov na komarce. Mjerenja pokazuju kako komarci u 60 sekundi stajanja na otvorenom pretrpe i do stotinjak ugriza ljudi.


– Ne možemo više spavati noćima od tih krvožednih čudovišta. Uvlače nam se u bare, rade kajganu od naših jaja, grizu naše žene i trgaju krila djeci te ih peku na roštilju. Ogorčeni smo! – tvrde pokunjeni komarci

Kako bi pronašli spas od ovog neuobičajenog pakla, komarci su se za pomoć obratili- kome drugom nego Crkvi. Crkva im je promptno uskočila u pomoć. U suradnji sa Željkom Markić osnovali su udrugu „U ime komaraca“ kojoj je cilj educirati ljude kako svaki komarac treba i lijevo i desno krilo i kako je neprirodno da ljudi grizu komarce. Osnovali su i područni ured CARITASa za tragedijom pogođene komarce, a spomenuti će nositi ime COMARITAS.

Neki komarci su se požalili na burne alergijske reakcije nakon ugriza ljudi. Reakcije uključuju priviđanje crvenih vragova, buncanje o drugom svjetskom ratu i slanje facebook friend requesta Branimiru Glavašu pa postoji opravdana sumnja da u Osijeku među ljudima jačaju nove egzotične vrste desnice.

Još nije poznato hoće li se komarci odlučiti za ultimativnu odmazdu – zaprašivanje ljudi, ali bit će zanimljivo promatrati rasplet ove biološko-ideološke sage


 

Tekst: newsbar
Foto: objektivno.ba

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close