VijestiScena

“Dinosaur” – novi singl Mnogih Drugih s važnom porukom

Nakon prvog singla s nadolazećeg drugog studijskog albuma, Mnogi Drugi predstavljaju “Dinosaura”, idealni ljetni hit za vruće i duge dane.


Novi singl sjajno se nadovezao na svog prethodnika “Galilea” – pokazuje malo drugačije Mnoge Druge i nagovještava zanimljiv i žanrovski raznolik drugi album. U “Dinosauru” dotaknuli su se reggae zvuka i još jednom pokazali svu širinu i kvalitetu svog brass dvojca, a da nisu pritom žrtvovali svoj prepoznatljivi zvuk i ostale instrumente stavili u drugi plan.

10 instrumenata, 3 glasa i 2 solaže jedna za drugom učinili su od “Dinosaura” pravi lagani ljetni hit, dok je tekst opet na prvu jednostavan i šaljiv, ali u konačnici nosi dublju ekološku poruku i daje naslutiti problematiku bivanja različitim u društvu. Mnogim Drugima već je postala praksa da slušatelje namame pitkim i zabavnim melodijama te ih onda odvuku u svoj čudan i ozbiljan svijet. I tamo zadrže!

“Dinosaura” prati i prigodni video spot koji slijedi zadnjeg dinosaura na Zemlji. S vjernim pratiteljem, sisavcem Lisicom, prolazi kroz tragikomične situacije u želji da pobijedi samoću i dosadu. Sve dok… Kraj ipak nećemo otkriti! Mnogi Drugi imaju već prepoznatljiv pečat u svim svojim spotovima i stvaraju ga “in house”, tako da u ovom spotu glumi Ivan Perković, trubač Mnogih Drugih, dok je redatelj Filip Kovačević, basist benda. Za kameru se opet maestralno pobrinula Anita Nadj.

I zato pošaljite mozak na odmor, uzgojite jedan dred i zaklimajte uz plesni ritam. Mnogi Drugi vas pozivaju u Zagorje, na more, u prirodu i šume jer one šûme!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close