Događanja

Darth Vader se vraća na veliko platno

Fanovi Zvjezdanih ratova jako su se obradovali vijesti da se jedan od napoznatijih negativaca svih vremena, Darth Vader, vraća na velika platna. Ponovno ćemo ga, naime, gledati u filmu Star Wars: Rogue One čija je radnja smještena u vrijeme između Osvete Sitha i Nove nade.


Jasno da poznavatelje franšize ta vijest i ne čudi osobito budući da se Vader upravo u tom vremenu nalazio na vrhuncu svoje moći. Zasad se, doduše, ne zna mnogo o tome što će se s Darthom Vaderom događati u prvom spin-offu Zvjezdanih ratova, ali priča se da on neće biti glavni negativac filma, ili tako barem tvrde u Business Insideru.
“Darth Vader će biti prisutan u cijelom filmu, iako se njegov lik neće nužno naći na platnu zbog toga što će se u filmu pojaviti novi negativac, Director Krennic. On će se truditi ispuniti sve careve želje, a Vader će ga nadgledati kako bi bio siguran da će Krennic obaviti posao koji mu je povjeren”, otkrio je dobro upućeni izvor.

Priča se da bi originalni Vader mogao reprizirati svoju ulogu

Inače, dosta se dugo špekuliralo o tome hoće li se u prvom spin-offu Zvjezdanih ratova Darth Vader doista i pojaviti. Čak se svojevremeno pričalo da ćemo ga gledati kao hologramsku projekciju, a te je glasine pokrenula vijest da se Rouge Oneu pridružio dizajner Vaderove originalne kacige iz 1977. godine, Brian Muir.

Pročitajte više na telegram.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: bleedingcool

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close