Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

BURA PROMJENA Kovač korak dalje – “oprao” i HDZ i Milinovića: “Našu općinu uvijek i jedino smatrali ste ratnim plijenom”

Nakon što su predstavljene sve liste za Skupštinu Ličko-senjske županije, njih ukupno 10, počela je i predizborna lička kampanja. Jedna od prvih reakcija došla je s Facebooka. Ante Kovač, treći s Kandidacijske liste Ante Dabo i Bure promjena, zamijetio je na kojim su pozicijama na listama HDZ-a i Darka Milinovića, predstavnici s područja njegove Općine Plitvička Jezera.

Jedina predstavnica naše Općine, inače fakultetski obrazovana i kvalitetna osoba bez obzira što pripada drugoj političkoj opciji, nije mogla više od 19. mjesta na listi. Također visokoobrazovana osoba iz naše Općine na listi Darka Milinovića zauzela je 16.mjesto. Sa stopostotnom sigurnošću može se reći da nijedna od te dvije liste neće moći dati predstavniku Plitvica i Korenice mjesto u Županijskoj skupštini – oštro poručuje Kovač iz Korenice. 

Uz to osvrnuo se i na fotografiju koja je objavljena na portalu Indirektno, a prikazuje kandidate s liste, ispod natpisa u kojem se spominje Korenica. I na to ima komentar.

Sramotan je natpis ispod kojeg su se fotografirali predstavnici “novog i demokratskog HDZ-a” s premijerom Plenkovićem.

Hoće li iz HDZ-a ili s liste Milinovića odgovoriti, ostaje za vidjeti.

Cijelo reagiranje u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close