Ante Franić: Birači Ličko-senjske županije dokazali su da podržavaju korupciju i kriminal

Marinko Bobanović

Nositelj kandidacijske liste HSLS/HNS Ante Franić komentirao je za LikaClub privremene rezultate prijevremenih izbora za Županijsku skupštinu.


“Pobjeda HDZ-a mogla se očekivati, na žalost, i s time je Lička-senjska županija dokazala da podržava korupciju i kriminal i da Lika nastavlja s propadanjem”, rekao je Franić koji se zahvaljuje svim biračima koji su glasovali za koaliciju HSLS/HNS.

Najavio je da nastavlja “političku borbu za poštenje i za spas Ličko-senjske županije”. “Smatram da smo produžili vijek propadanja i očito će morati doći neka druga vremena da naši birači shvate kako za stanje u Županiji nsiu krive stranke, nego isključivo loša politika prema Ličko-senjskoj županiji“, dodao je.

“Čestitam izbornim pobjednicima jer su s uloženih par milijuna kuna u kampanju i kompletnim nacionalnim medijima morali ostvariti takav rezultat”, rekao je Franić.

Komentirajući odaziv birača koji iznosi oko 40 posto, čelni čovjek ličkog HSLS-a rekao je kako se “ovdje vidi da su na birališta izašli samo birači desnice, a većina birača centra i ljevice nije izašla na izbore, jer očito smatraju kako ovo nisu njihovi izbori”, rekao je Franić zuaključivši kako će se na konstituirajućoj sjednici Županijske skupštine prilikom raspodjele mandata pokazati kuda Lika ide.


Foto: Screenshot/HRT

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u