VijestiScena

Ako pitate publiku, Petar Grašo ima hit godine!

Mjesec po mjesec, hit po hit, publika je birala i odabralanagrada Cesarica za hit godine pripala je Petru Graši za pjesmu “Ako te pitaju”.


Ova pjesma postigla je i najbolji rezultat u radijskom emitiranju i top ljestvicama te u broju pregleda na internetu. Autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić još su jednom dokazali zašto su neprikosnoveni autori koji uvijek pogode ukus publike.

Među dobitnicima mjesečnih nagrada Cesarica također su se našli i Željko Bebek, Mia, Domenica, Damir Kedžo, Opća Opasnost, a osim nagrade za hit godine dodijeljena je i nagrada za zabavni hit godine koja je otišla u ruke Željka Bebeka za pjesmu “Ako voliš ovu ženu” na kojoj je ostvario suradnju s Oliverom Dragojevićem dok je Općoj Opasnosti s pjesmom “Da je Bog dao” pripala nagrada za rock hit godine.

Branimir Mihaljević dobitnik je nagrade Hit autor, a nagradu mu je uručio Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja. Njegova zahvala ujedno je ono s čime se mogu složiti svi glazbenici:
“Sve lijepe pjesme koje napišu i skladaju autori bile bi samo slovo na papiru da nema izvođača koji ih prenose do publike.” 
Raspjevana publika i odlično raspoloženi izvođači koji su se Petru Graši pridružili na kraju same svečanosti, pjevajući Hit 2018. – “Ako te pitaju” pokazali da je iza nas sjajna glazbena godina, a novi singlovi koji osvajaju top ljestvice označili su jednako dobar početak nove.  

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Izvan fokusa

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close