Novim singlom “Zauvijek tvoj” Divlje jagode nastavljaju proslavu 40 godina sviranja rock’n’rolla!

Tena Brnad

Riječ je o remakeu pjesme koja zajedno s albumom “Konji” iz 1988. godine slavi svoj mali jubilej od 30 godina! Pjesma “Zauvijek tvoj” drugi je singl s nadolazećeg, novog studijskog albuma Divljih jagoda, koji će biti šlag na tortu 40 godina ove male divlje družine.

Na njemu će se naći neki od pjevača i svirača koji su prošli kroz Divlje jagode svih ovih godina, a u pjesmi “Zauvijek tvoj” gost im je kultni pjevač Tifa.

Bubnjeve je odsvirao Edin Šehović, koji je bio dio postave benda i na originalnoj snimci i albumu “Konji”. Pjesma je snimana u studiju “Šišmiš”, a miksana u švedskom studiju “Sonic Train Studios” producenta Andyja LaRocquea.

Tifa i ja se poznajemo od davne 1981. godine  i bez obzira na sve turbulencije kroz koje smo prolazili, do danas smo ostali veliki prijatelji! Tifa je iznimno kompleksna ličnost i vanserijski pjevač, ali kad ga prihvatite takvog kakav jest sa svim njegovim manama i vrlinama dobijete ono najbolje od njega, a to su emocije i eksplozija rock’n’rolla! Album „Konji“ koji sam radio s njim, meni je osobno najdraži album, a za remake pjesme “Zauvijek tvoj” odlučio sam se jer je ona uvijek nekako tinjala, ali se nikad nije uspjela nametnuti i probiti kroz šund ondašnjeg glazbenog izdavaštva. Možda je danas bolje vrijeme za nju!,  kaže Zele Lipovača, frontmen, gitarist i autor Divljih jagoda.

Za novi singl snimljen je i lyrics video koji je objavljen na službenoj YouTube stranici Croatia Recordsa:

 

 


Foto: PR

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u