HDZ pao na 7 vijećnika u skupštini Ličko-senjske županije, Milinović zadovoljan

LIKACLUB

Po informacijama koje objavljuju nacionalni mediji, Hrvatska demokratska zajednica u Ličko-senjskoj županijskoj Skupštini više nema većinu.

Od ukupno 14 vijećnika, njih 7 će od danas djelovati kao nezavisni, a na strani Darka Milinovića. Rezultat je to stranačkih previranja i problema koji su nastali izborom ravnatelja Nacionalnog parka Plitvička Jezera Tomislava Kovačevića, kada je na ministra Ćorića pritisak pokušao izvršiti sada bivši HDZ-ovac Darko Milinović.

7 članova vijeća poslalo je priopćenje sljedećeg sadržaja:

Nakon uzastopnog omalovažavanja i očitog pokušaja formiranja nove većine u Županijskoj skupštini koja nije odraz politike kojom smo dobili zadnje izbore, što pokazuje mijenjanje članova HDZ-a u Upravnom vijeću ŽUC-a te najnovije izvanredno sazivanje sjednice Županijske skupštine za koje smatramo da nema nikakvog razloga, odlučili smo obavijestiti javnost da od danas djelujemo kao nezavisni klub – piše 7 vijećnika Milinovića.

Riječ je o Nikoli Hećimoviću, Mili Krivokući, Zdenku Mišiću, Jeleni Perzelj Starčević, Martini Tenđeri, Bošku Staparu i Ani Manjerović.


Foto: LIKACLUB

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u