Turizam

FOTO Pečenje rakije i pekmeza na 1. Jesenskom festivalu u Plitvičkim dolinama! Dojmovi izvrsni

Na Plitvice Art Farmi, nekadašnjoj “Eko-tržnici” na Grabovcu, ovaj vikend se održava 1. Jesenski festival “Medin Brlog”.


Danas smo posjetili novo događanje na području Plitvica, riječ je o mjestu koje je na jednom mjestu okupilo sve ono što su radili naši stari. Pekla se rakija od šljiva u kotlu, nedaleko su djeca mogla hraniti malu janjad s lokalne farme, a pekao se i pekmez od ličkih šljiva. Plitvice Art Farm kao službeni organizator omogućio je i organizirane buseve iz Zagreba kojima su gosti nakon Rastoka posjetili Nacionalni park Plitvička jezera i Javnu ustanovu Baraćeve špilje te Stari grad Drežnik, a uz to svi su mogli kušati i domaći grah i gulaš od divljači koji se također kuhao na ovoj zanimljivoj tržišnoj lokaciji u Plitvičkim dolinama.

Naš fotoreporter Josip zabilježio je najvažnije trenutke, pogledajte!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close