Brojni izvođači popularne i tamburaške glazbe na požeškom Aurea Festu

Tena Brnad

Aurea Fest Požega, festival festivala, pod sloganom ‘Sedam dana, sedam noći’ održava se u organizaciji Udruge Aurea Fest Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege od 2014. godine.


Osamnaest izvođača nastupit će na svakoj festivalskoj večeri i predstaviti svoje najnovije pjesme za koje smo sigurni da će naići na oduševljenje publike. U dvjema večerima Požežani i njihovi gosti uživat će u pjesmama nekih od najvećih imena hrvatske popularne glazbe kao i onih koji stvaraju u duhu tradicionalne tamburaške.

Na Festivalu popularne glazbe koji se održava u petak, 1. rujna od 20 sati, nastupit će i: Mejaši, Posegana, Kas, Crno na bijelo, Juraj Galina i Dominik Blaževac, dok će dan nakon na festivalu Zlatne žice Slavonije koji okuplja najpoznatije tamburaške sastave i soliste nastupiti, između ostalih: Dike, Slavonski Dukati, Vlado Bašić, Gospodari tambura i Marija Pavković Snaša.

Croatia Records partner je festivala, a suradnja je ovjenčana izdanjem dvostrukog CD-a s 36 novih pjesama koje će biti izvedene na dvjema večerima: Festivalu popularne glazbe (petak, 1. rujna) i Zlatne žice Slavonije (subota, 2. rujna).

 


Foto: Facebook Aurea Fest

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u